Auto verkopen Wijk bij Duurstede


Vul uw tellerstand in:

Naam

Telefoonnummer

Auto inkoop Wijk bij Duurstede alle merken auto’s?

Auto inkoop Wijk bij Duurstede koopt alle merken auto’s van ieder bouwjaar. Met of zonder schade, met of zonder APK keuring. Ook auto’s met kapotte motoren of met mankementen die zorgen voor hoge reparatiekosten kunt u aan auto inkoop Wijk bij Duurstede verkopen. Om een goed bod op uw auto te kunnen doen hebben we naast het kenteken van uw voertuig ook het liefst enkele foto’s van de buitenkant en binnenkant.


BEL 06-51493536 AUTO AANMELDEN

Als u ons van eerlijke informatie voorziet dan kunnen wij u een reëel en goed bod uitbrengen voor uw auto. Als u akkoord gaat met ons bod komen we altijd naar Wijk bij Duurstede om uw auto te schouwen om te de staat te controleren. Wijkt de status van de auto af van wat u ons heeft doorgegeven passen we het bod op uw auto aan. Bij akkoord ontvangt u van ons altijd direct contant geld en een vrijwaringsbewijs.

Komen jullie naar Wijk bij Duurstede ?

Auto inkoopbedrijf Wijk bij Duurstede komt op afspraak naar Wijk bij Duurstede indien gewenst nog dezelfde dag als u uw auto bij ons heeft aangemeld. Onze auto inkoop specialisten zitten altijd bij u in de buurt om snel in Wijk bij Duurstede uw auto te schouwen.

Mijn auto rijdt niet meer

Heeft uw auto bijvoorbeeld een defecte versnellingsbak, een gebroken distributieketting, een kapotte vliegmassawiel of een lekke koppakking dan kunnen de reparatiekosten flink oplopen. Ook auto’s met mankementen kunt u aan auto inkoop Wijk bij Duurstede verkopen. Wij rijden met speciale auto ambulances waar wij uw auto veilig en professioneel op kunnen vervoerenhttps://www.autoverkopenutrecht.eu/auto-verkopen/

Ik wil het geld handje contantje

Wanneer u uw auto aan auto inkoop Wijk bij Duurstede verkoopt krijgt u direct contant geld, ook bij verkoop van uw schadeauto, kapotte auto sloopauto of bedrijfswagen. Na afronding van de verkoop van uw wagen melden wij de auto direct af bij de RDW. U krijgt het afgesproken bedrag voor overname van uw auto overhandigd.